Naslovnica ISTAKNUTO (tbt) HRM 8. rođendan!

(tbt) HRM 8. rođendan!

Sa rođendanskog druženja… i u susret novom!

Draga HRM zajednico!

Hvala vam što ste sa nama proslavili 8. rođendan HRM Udruženja. 
Izuzetno nam je zadovoljstvo bilo povezati veliki broj stručnjaka iz BiH HRM svijeta na jednom mjestu, osnažiti stara poznanstva i biti začetnik novih! Osjećaj ponosa je nemjerljiv!

Iza nas je uspješna godina i dokaz za to lako smo pronalazili družeći se sa vama na rođendanskoj zabavi! Za rezultate su zaslužni naša Predsjednica Udruženja Naida Pervan, Predsjednica Uprave Udruženja Alisa Lingo, članovi Uprave: Emira Duratbegovicamera mufticNAIDA DUVNJAK-ŠEHOVIĆMerisa GoralijaAlma KurtićLejla Efendić-ArnautovićZlata ValjevacAdnan Šćeta, kao i naša Sekretarka Udruženja Sanela Totic. Rezultate koje kreiramo zajedno mjerodavni su pokazatelji kako je HRM Udruženje od prošle godine napravilo značajne iskorake u oblasti istraživačkog rada, stručnih edukacija, vidljivosti i uticajnosti Udruženja, kao i u uvezivanju HRM zajednice kao osnove za kvalitetnu razmjenu znanja i iskustava.

Zahvalni smo za partnerstva koja podržavaju naš rast. I ovaj put naš rođendan ispratila je kompanija AS Holding sa neizostavnom Oaza vodom. Hvala tershouse na sjajnom prostoru i strpljivoj i fleksibilnoj ekipi koja prati naše događaje! Rođendanska atmosfera je bila rođendanska zahvaljujući i našem koktel majstoru Faruk Bling i DJ-u Edin Nebić, našoj Emini što je vještim okom kroz svoj objektiv uhvatila uspomene u nastajanju.

Dok se radujemo rezultatima koje ćemo zajedno kreirati u 2024., ostavljamo vas sa nekoliko slika kako biste ispratili kako je to bilo družiti se našom zajednicom!

Prethodni članak(tbt) Panel HR: Simbol, mit, legenda ili game changer?